Over ons

Starten als zzp’er is voor ons de uitkomst geweest! Meer vrijheid, een hogere beloning en meer invloed op persoonlijke ontwikkeling. Maar er kwamen ook extra taken en onzekerheden bij kijken. De administratie bijhouden en facturen opmaken. Het vinden en plannen van volgende opdrachten. En het ontbreken van iemand waar je bij terechtkunt met je vragen. Vanuit deze frustraties hebben wij ZZP Klus opgezet. 

Over ZZP Klus

Twee levenslange vrienden die hun kennis en ervaring hebben gebundeld. Ons doel is om anderen als zzp’er meer geluk, voldoening en vrijheid te laten ervaren. En opdrachtgever meer resultaat en minder kopzorgen.

Hoe?

Door verantwoordelijke zzp’ers en betrouwbare opdrachtgevers met elkaar in contact te brengen. En via ons platform, app en web, ondersteuning te bieden tijdens de samenwerking. Uren bijhouden, planning en beschikbaarheid delen, facturen versturen, voortgang van de werkzaamheden delen en het verzamelen van de juiste documenten en certificaten. 

Waarom?

Omdat wij hier goed in zijn en veel energie krijgen van mensen die hier gelukkiger van worden. Die meer uit zichzelf halen en met trots en plezier hun werk uitvoeren. Deze gemotiveerde zzp’ers kan de huidige markt goed gebruiken.

“Wij worden gelukkig van mensen die met trots en plezier hun werk uitvoeren.” 

Gerrit-Jan

Achtergrond

Na het afronden van mijn technische opleiding ben ik in loondienst gegaan bij verschillende bedrijven. Ik had al snel mijn eigen ideeën over de bedrijfsvoering. Met name over de processen en de omgang met werknemers. 

Sinds 2008 ben ik werkzaam als zzp’er. Ik heb diverse langlopende opdrachten gehad in binnen- en buitenland. Van technische ondersteuning in jachthavens tot onderhoud- en montagewerkzaamheden in Italië, België en Frankrijk. De laatste jaren ben ik vooral actief geweest als aannemer in de zonweringmontage van grote projecten.

De persoon

“Gerrit-Jan is optimistisch en positief ingesteld. Hij is goed in verbinden en weet het beste uit mensen te halen. Hij heeft oog voor het grote plaatje en weet mensen op de juiste plek te zetten.”

Lijkt dit je wat?

Thomas

Achtergrond

Na mijn studie heb ik 10 jaar gewerkt als marketeer bij verschillende mediabureaus. Ik hielp bedrijven meer bekendheid en sales te genereren. De laatste jaren merkte ik steeds meer de behoefte om voor mezelf te beginnen. Ik wilde meer vrijheid en ruimte om mijn eigen pad te ontdekken. Toen mijn lichaam een duidelijk signaal gaf, heb ik mijn baan opgezegd en ben ik gestart met ondernemen.

Als zzp’er heb ik andere ondernemers geholpen met hun marketing, geef ik trainingen en hielp ik Gerrit-Jan in de zonwering montage. Het werd me snel duidelijk dat er veel bij het ondernemen komt kijken. Zoals het regelen van opdrachten, administratie en verzekeringen. En dat het makkelijk is om het overzicht te verliezen.

Vanuit die gedachte hebben we onze handen ineen geslagen en zijn we ZZP Klus gestart.

De persoon

“Thomas kan goed luisteren en motiveert mensen met zijn enthousiasme en energie. Zijn doorzettingsvermogen en leergierigheid komt in het ondernemerschap goed tot zijn recht.” 

Wij zijn blij als jij…

  • met onze hulp wel je droom naleeft
  • trots bent op je werk en gelukkiger in het leven staat
  • het gevoel hebt dat wij voor je klaarstaan
  • opdrachtgevers tevreden maakt met je inzet

Wat onze zzp'ers zeggen

Jurgen - zzp'er
Jurgen - zzp'erVaste opdracht en hoger inkomen
Lees verder
Via ZZP Klus heb ik eindelijk de stap gezet om zzp'er te worden. Ze hebben mij geholpen bij het starten als zzp'er. En helpen mij nog steeds met allerlei taken. Ik heb nu een vaste leuke opdracht en meer inkomen. Zeker een aanrader!
Richard - zzp'er
Richard - zzp'erSteun en back-up van ZZP Klus
Lees verder
Ondernemen met steun en back-up Ben je serieus en goed in je vak? Dan kan ik ZZP Klus zeker aanbevelen. Het zelfstandig ondernemen met hun steun en back-up bevalt goed. En mijn opdrachtgever ook. Zonder hulp van deze jongens was ik er nooit aan begonnen.​
Lorenzo - zzp'er
Lorenzo - zzp'erGoeie communicatie en afspraken
Lees verder
Inmiddels werk ik een paar maanden via ZZP Klus en ik ben zeer tevreden. De communicatie verloopt goed. En duidelijkheid over afspraken. De overstap van loondienst naar zzp'er heb als heel goed ervaren!
Vlad - zzp'er
Vlad - zzp'erVrijheid en stabiel inkomen
Lees verder
Het is heerlijk om als ZZP’er niet te hoeven na te denken over klanten zoeken met bijkomende zorgen van onregelmatig inkomen. Bij ZZP Klus ben je bezig met je vak uit te oefenen terwijl de klussen binnen blijven komen op alle dagen dat je beschikbaar bent. Het geeft me veel vrijheid, goed stabiel inkomen en plezier in het dagelijkse werk
Ljupco - zzp'er
Ljupco - zzp'erSatisfied with the work and colleagues
Lees verder
I am very satisfied with the work, the colleagues, the app and the administration services. Everything is done on time and at any time I can reach them for questions. In short, everything is perfectly fine!
Rob - zzp'erGoede service en prettig contact
Lees verder
Opdrachten zijn leuk en afwisselend. De service van ZZP Klus is zeer goed en het contact is prettig. Een leuk bedrijf om mee te werken waar genoeg andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen .
Goran - zzp'er
Goran - zzp'erAlways available for questions
Lees verder
There's a great working atmosphere in the team. Everyone supports each other so we get the job done well. The app is great: transparant, easy to use and keeps improving. And the availability of ZZP Klus for questions is great. I received very specific and useful directions for administrative matters.
Vorige
Volgende

Plan een belafspraak

Heb je interesse? Plan een belafspraak (15 min) met Gerrit-Jan.

Wil je je gelijk inschrijven? Dit kan direct online. Wij nemen na je inschrijving contact met je op.

Plan direct een belafspraak of stuur ons een bericht

Of wil je je direct aansluiten bij ons netwerk? Schrijf je dan in. 

Bericht website | zzp

(binnen één werkdag reactie)

Stuur een bericht

Bericht website | zzp

(binnen één werkdag reactie)