De juiste zzp'er voor de opdracht

Van assistent monteurs tot specialisten

De juiste zzp'er voor de opdracht

Van assistent tot specialist

 Hulp bij planning & communicatie

 No Cure No Pay

 Strak georganiseerde zzp’ers

ZZP Klus is gespecialiseerd in het vinden  en selecteren betrouwbare zzp’ers. Van assistent tot specialist. En gedurende de samenwerking blijven we van grote waarden door de inzet van ons platform (web en app).

Zzp’ers kunnen hun beschikbaarheid en gewerkte uren doorgeven, delen de voortgang van hun werkzaamheden en uploaden certificaten en documenten, alles eenvoudig inzichtelijk voor de opdrachtgever.  

Onze aanpak vermindert administratieve lasten, levert transparantie in de samenwerking en zorgt voor 100% focus op de klus.

We zijn erg tevreden over de samenwerking met ZZP Klus. Ze denken
D. Goossens
Opdrachtgever

Waarom ZZP Klus?

Acquisitie en voorselectie

Wij vinden en selecteren betrouwbare zzp'ers van het niveau dat aansluit bij de wens van de opdrachtgever. Vervolgens je zelf in een gesprek of er een match is.

ZZP Klus app & web

De services in het platform bieden gemak, transparantie en ondersteunen het bewaken van jullie werkwijze.

Opstart en administratie

Ondersteuning bij het opstarten van kandidaten en verzamelen van documenten/certificaten.

Kwalitatief netwerk

Door onze service en lage marges blijven de meeste goede zzp'ers aangesloten. En groeit de ervaring en betrouwbaarheid van ons netwerk.

Plan een belafspraak

Heb je interesse? Plan een belafspraak (15 min) met Gerrit-Jan.

Je kunt je ook direct online inschrijven. Zodra de inschrijving binnen is, nemen we contact met je op.

Ons verhaal

De vraag naar vakmensen is groot. Van specialist tot helpende hand. Betrouwbare mensen met de juiste mentaliteit. 

Tegelijkertijd zijn er veel harde werkers die niet gelukkig zijn met wat ze doen. Denk aan de verkeerde opdracht, veel extra (administratieve) taken of te weinig zelfstandigheid in hun werk.  Met onze diensten proberen we zzp’ers beter te laten aansluiten op een opdracht en opdrachtgever. En zorgen dat ze, met onze services, meer tijd en focus hebben voor het uitvoeren van de opdracht.

Ons doel is om zzp’ers meer geluk, voldoening en vrijheid te laten ervaren in hun werk. En opdrachtgevers meer resultaat en minder kopzorgen.

Wat onze zzp'ers zeggen

Jurgen - zzp'er
Jurgen - zzp'erVaste opdracht en hoger inkomen
Lees verder
Via ZZP Klus heb ik eindelijk de stap gezet om zzp'er te worden. Ze hebben mij geholpen bij het starten als zzp'er. En helpen mij nog steeds met allerlei taken. Ik heb nu een vaste leuke opdracht en meer inkomen. Zeker een aanrader!
Richard - zzp'er
Richard - zzp'erSteun en back-up van ZZP Klus
Lees verder
Ondernemen met steun en back-up Ben je serieus en goed in je vak? Dan kan ik ZZP Klus zeker aanbevelen. Het zelfstandig ondernemen met hun steun en back-up bevalt goed. En mijn opdrachtgever ook. Zonder hulp van deze jongens was ik er nooit aan begonnen.​
Lorenzo - zzp'er
Lorenzo - zzp'erGoeie communicatie en afspraken
Lees verder
Inmiddels werk ik een paar maanden via ZZP Klus en ik ben zeer tevreden. De communicatie verloopt goed. En duidelijkheid over afspraken. De overstap van loondienst naar zzp'er heb als heel goed ervaren!
Vlad - zzp'er
Vlad - zzp'erVrijheid en stabiel inkomen
Lees verder
Het is heerlijk om als ZZP’er niet te hoeven na te denken over klanten zoeken met bijkomende zorgen van onregelmatig inkomen. Bij ZZP Klus ben je bezig met je vak uit te oefenen terwijl de klussen binnen blijven komen op alle dagen dat je beschikbaar bent. Het geeft me veel vrijheid, goed stabiel inkomen en plezier in het dagelijkse werk
Ljupco - zzp'er
Ljupco - zzp'erSatisfied with the work and colleagues
Lees verder
I am very satisfied with the work, the colleagues, the app and the administration services. Everything is done on time and at any time I can reach them for questions. In short, everything is perfectly fine!
Rob - zzp'erGoede service en prettig contact
Lees verder
Opdrachten zijn leuk en afwisselend. De service van ZZP Klus is zeer goed en het contact is prettig. Een leuk bedrijf om mee te werken waar genoeg andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen .
Goran - zzp'er
Goran - zzp'erAlways available for questions
Lees verder
There's a great working atmosphere in the team. Everyone supports each other so we get the job done well. The app is great: transparant, easy to use and keeps improving. And the availability of ZZP Klus for questions is great. I received very specific and useful directions for administrative matters.
Vorige
Volgende
Bericht website | zzp

(binnen één werkdag reactie)

Plan direct een belafspraak of stuur ons een bericht

Of wil je je direct aansluiten bij ons netwerk? Schrijf je dan in. 

Stuur een bericht

Bericht website | zzp

(binnen één werkdag reactie)