Vacature: zzp laadpaal installateur

 Zelfstandige opdrachten

 Aantrekkelijk uurtarief

 Binnenwerk

Opdrachtbeschrijving:
 • Totale uitvoering van de laadpaal installatie
 • Opdrachten in alle regio’s
 • Alleen en met collega’s
 • Uurtarief: € 30 tot € 45 p/u

Werkzaamheden als laadpaal monteur

Je bent als zelfstandig laadpaal installateur verantwoordelijk voor de totale uitvoering van de laadpaal installatie. Denk aan elektrotechnische aanpassingen in de meterkast, de in bedrijfsstelling en voor service bezoeken. Niet alleen de markt zal de komende jaren verder groeien, maar ook de ontwikkelingen op productgebied. 

Teams en werktijden

Als laadpaal installateur werk je doordeweeks met variërende werktijden. Weekenden in overleg, tegen een hoger tarief. Afhankelijk van het type project werk je alleen of met collega’s.

Beloning

Het tarief varieert van € 30,- tot € 45,- per uur en eventueel een vergoeding voor de reistijd en reiskosten. Dit is afhankelijk van je ervaring. 

Wie ben jij?

 • Elektrotechnische opleiding afgerond
 • Ervaring: 2 jaar werkervaring
 • Eigen gereedschap (verschilt per klant)
 • Eigen auto of werkbus (pré)
 • Collegiaal, zelfstandig, aanpakker
 • Je kan met een hoger inkomen en vrijheid omgaan

Ervaring en certificaten

Je bent zzp’er of wilt zzp’er worden. Je hebt een elektrotechnische opleiding met +/- 2 jaar werkervaring. Je beschikt over een rijbewijs, eigen vervoer en VCA certificaat. Of je bent bereid deze op korte termijn te halen. Wij helpen je hier graag bij. 

Gereedschap

Het is een pré als je beschikt over basis gereedschap voor een elektromonteur en een bus. Dit is in overleg met de opdrachtgever.

Heb je dit nog niet? Dan kunnen we samen een oplossing bedenken hoe en op welke termijn je dit wel kunt verkrijgen. 

Persoonlijke kenmerken

Je werkt graag samen en stelt je collegiaal op. Je denkt vooruit en kan goed zelfstandig werken. Je houdt van aanpakken, ook wanneer het even tegenzit. En klantencontact gaat je goed af. 

Oh ja, je kan met een hoger inkomen omgaan en vrijheid 😉

 

Wij ondersteunen je bij:
 • het opstarten van je bedrijf
 • de onderhandeling voor goede afspraken
 • planning en communicatie met opdrachtgevers
 • administratie en facturatie
 • delen van kennis en informatie uit de markt
 • gereedschap, certificaten en ontwikkeling

We helpen je opstarten

We brengen je in contact met de opdrachtgever en helpen je voorbereiden voor de kennismaking. Wij hebben gunstige afspraken onderhandeld dus dat is al geregeld. Daarna zorgen we dat je zo snel mogelijk aan de slag kan. Voor de een betekent dit het opzetten van een eigen bedrijf en voor de ander het verkrijgen van certificaten en gereedschap.

Plannen en communicatie

Bij grotere opdrachtgevers maken wij de planning, vormen teams en verzorgen de communicatie. Via onze app kan jij je planning inzien, vrije dagen doorgeven en informatie vinden.

Je facturen staan klaar

Wij zorgen dat je facturen worden opgemaakt en klaar staan om te versturen. En we kunnen je in contact brengen met een goede boekhouder. Zorgvuldig uitgezocht met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Je kan altijd bij ons terecht

Heb je vragen over je administratie of verzekering? Ervaar je problemen op de werkvloer? Kom je er niet uit op een klus? Je kan ons altijd bellen en wij helpen je waar mogelijk.

Wat onze zzp'ers zeggen

Jurgen - zzp'er
Jurgen - zzp'erVaste opdracht en hoger inkomen
Lees verder
Via ZZP Klus heb ik eindelijk de stap gezet om zzp'er te worden. Ze hebben mij geholpen bij het starten als zzp'er. En helpen mij nog steeds met allerlei taken. Ik heb nu een vaste leuke opdracht en meer inkomen. Zeker een aanrader!
Richard - zzp'er
Richard - zzp'erSteun en back-up van ZZP Klus
Lees verder
Ondernemen met steun en back-up Ben je serieus en goed in je vak? Dan kan ik ZZP Klus zeker aanbevelen. Het zelfstandig ondernemen met hun steun en back-up bevalt goed. En mijn opdrachtgever ook. Zonder hulp van deze jongens was ik er nooit aan begonnen.​
Lorenzo - zzp'er
Lorenzo - zzp'erGoeie communicatie en afspraken
Lees verder
Inmiddels werk ik een paar maanden via ZZP Klus en ik ben zeer tevreden. De communicatie verloopt goed. En duidelijkheid over afspraken. De overstap van loondienst naar zzp'er heb als heel goed ervaren!
Vlad - zzp'er
Vlad - zzp'erVrijheid en stabiel inkomen
Lees verder
Het is heerlijk om als ZZP’er niet te hoeven na te denken over klanten zoeken met bijkomende zorgen van onregelmatig inkomen. Bij ZZP Klus ben je bezig met je vak uit te oefenen terwijl de klussen binnen blijven komen op alle dagen dat je beschikbaar bent. Het geeft me veel vrijheid, goed stabiel inkomen en plezier in het dagelijkse werk
Ljupco - zzp'er
Ljupco - zzp'erSatisfied with the work and colleagues
Lees verder
I am very satisfied with the work, the colleagues, the app and the administration services. Everything is done on time and at any time I can reach them for questions. In short, everything is perfectly fine!
Rob - zzp'erGoede service en prettig contact
Lees verder
Opdrachten zijn leuk en afwisselend. De service van ZZP Klus is zeer goed en het contact is prettig. Een leuk bedrijf om mee te werken waar genoeg andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen .
Goran - zzp'er
Goran - zzp'erAlways available for questions
Lees verder
There's a great working atmosphere in the team. Everyone supports each other so we get the job done well. The app is great: transparant, easy to use and keeps improving. And the availability of ZZP Klus for questions is great. I received very specific and useful directions for administrative matters.
Vorige
Volgende

Stuur een bericht

Bericht website | zzp

(binnen één werkdag reactie)

Plan direct een belafspraak of stuur ons een bericht

Of wil je je direct aansluiten bij ons netwerk? Schrijf je dan in. 

Bericht website | zzp

(binnen één werkdag reactie)